طرح توجیهی کارخانه تولیدی شیر پاستوریزه|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-untaught

طرح توجیهی کارخانه تولیدی شیر پاستوریزه

دانلود بهترین فایل طرح توجیهی کارخانه تولیدی شیر پاستوریزه
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
طرح توجیهی کارخانه تولیدی شیر پاستوریزه

طرح-توجیهی-کارخانه-تولیدی-شیر-پاستوریزه

دانلود طرح توجیهی کارخانه تولیدی شیر پاستوریزه در 73 صفحه قابل ویرایش آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

مقدمه 
      شير به عنوان  يك ماده ي غذايي ارزشمند نخستين  و كامل ترين غذاي نوزاد انسان و حيوان را تشكيل مي دهد و در تمام طول دوران رشد عنصري حياتي در جيره غذايي و الگوي تغذيه محسوب مي شود .
مواد غذايي  مختلفي  كه  مورد  استفاده بشر قرار مي گيرند ، عمدتا به عنوان ماده غذايي آفريده نشده اند بلكه يك قسمت از يك موجود جاندار و يا زنده بوده و يا مثل  تخم مرغ  و عسل  جهت  برآوردن احتياجات ديگري از قبيل ازدياد نسل و تغذيه زمستاني مي باشند .
مواد غذايي  نباتي هر كدام  قسمتي از گياه و نبات  مانند: ميوه – ريشه – ساقه و برگ مي باشند ، درحالي كه شير را به عنوان هديه اي از مادر به فرزند خويش و به عنوان اولين  ماده ي غذايي  نوزاد  بايد  شناخت  كه  تمامي مواد غذايي  مورد  نياز بدن  را داراست .


مواد متشكله شير و تأثير عوامل مختلف بر آنها:
      شير را نمي توان به عنوان مخلوطي از پروتئين , چربي , كربوهيدرات , مواد معدني و ويتامين ها معرفي نمود . چون مخلوط  نمودن اين مواد هيچ  موقع شير را به  وجود نخواهد آورد  و آزمايشات  مختلف  انجام  يافته در اين مورد نيز تا  به حال  نتيجه اي نداده است . مواد  متشكله  شير از حالت  خيلي   ساده  تا خيلي  پيچيده  ( كمپلكس )  كه تركيب  و ساختمان  قسمتي  از آن ها هنوز به  طور كامل  مشخص   و روشن  نيست  عبارتند از :
«« پروتئين ها – چربي ها – كربوهيدرات ها – مواد معدني و ويتامين ها  »»
تحقيقات زيادي  كه در اين زمينه انجام  شده و حتي تحقيقات  سال هاي اخير هم هنوز نتوانسته اند تركيبات شير را با تمام جزئيات آن روشن نمايد .
      طي  روزهاي  نخست زايمان به  لحاظ ايجاد  دگرگوني گسترده  در تركيبات آن را « آغوز » مي خوانند .
تغذيه  نوزاد  با  « آغوز »  بسيار مهم  و  ضروري است .   وجود  « فيزيم »  زياد  در « آغوز » آن را ملين مي كند و به اين ترتيب در تميز شدن  روده هاي  نوزاد  و جلوگير ي از تجمع  ميكروب هاي  مضر نقش اساسي  دارد . به همين  دليل وجود پاتن و مواد ايمني  ساز كارشنا سان  علوم  تغذيه  مصرف  آغوز كاملا  طبيعي  مي دانند  . همين كارشناسان در تشريح تفاوت هاي موجود بين شير و آغوز مي گويند . ميزان پروتئين و چربي  و در نهايت ماده ي خشك  در آغوز بيشتر از شير است و همچنين به  خاطر تفاوت تركيب  پروتئين هاي آغوز با  تركيب  پروتئين هاي  شير آغوز در مقابل مايه پنير حساس نبوده و منعقد نمي شود ، بنابراين از آغوز نمي توان پرورش معمول پنير تهيه كرد و شير مانند:  بسياري  از مواد غذايي  ديگر خواص  خود را به مدت زيادي نمي تواند حفظ  كند .شيربه خودي خود حتي اگردربهداشتي ترين  شرايط  نيز دوشيده شود ، داراي ميكروب است حتي اگر دام از  سلامت كامل برخوردار باشد .

      شير پس از خروج از پستان  در مرحله دوشش  و پس از‌ آن در معرض آلوده شدن به انواع ميكروب ها مي تواند قرار مي گيرد .
شير به صورت  دايمي  تركيب و خواص خود را تغيير مي دهد و اين عمل تحت تأثير ميكرو ارگانيسم ها و آنزيم هاي موجود در تركيب انجام مي شود . شير را نبايد تنها به عنوان يك نوشيدني تلقي كرد ، بلكه ماده ي خام و  ماده  اصلي  خيلي از فرآورده هاي شيري  از  قبيل كره – خامه – پنير – ماست – شيرهاي  كندانسه  و خشك –  بستني و غيره را تشكيل مي دهد و درجات خوبي و مقاومت و ارزش مواد  فوق بسته  به  ماده ي تشكيل دهنده ي اصلي آن يعني شير مي باشد.
      براي اين كه بتوان به طور صحيح تركيب شير را بررسي كرد ، بهتر است آنرا به دو قسمت آب و ماده ي  خشك   تقسيم  كنيم .  قسمت  اعظم  تركيب  شير را  ( 4/87 % ) آب تشكيل مي دهد. و آن محيطي  است كه تمام مواد متشكله شير به صورت محلول و يا  ديسپريسون  در آن  قرار گرفته اند . فونكسيون  آب  در بدن  خيلي مهم  است ،  به طوري  كه  نوزاد احتياج  آب بدن  خود  را از آب شير تأمين مي نمايد . به غير ازآب مواد ديگر متشكله شير را تحت عنوان ماده ي خشك نام مي بريم .


چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.

جهت دریافت طرح توجیهی کارخانه تولیدی شیر پاستوریزه لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: طرح توجیهی کارخانه تولیدی شیر پاستوریزه پروژه کارافرینی تولید لبنیات خرید پروژه کارآفرینی احداث واحد تولید شیر پاستوریزه طرح کسب و کار توليد شير ماست و خامه پاستوريزه طرح توجیهی تولید شیر دانلود کارافرینی بسته بندی شیر تحقیق تولید شیر

مطالب مرتبط

طرح توجیهی و کارافرینی پرورش گاو گوشتی

طرح توجیهی و کارافرینی توليد صنعتي موزاييک کف

طرح کارافرینی تولیدی مبل منزل

طرح توجیهی تولید كليدهاي فشار قوی قدرت گازي

طرح توجیهی توليد كليد های مينياتوری تك فاز

طرح توجیهی تولید رو فرشی پارچه ای

طرح توجیهی تولید جوراب های صادراتی

طرح توجیهی تولید چاروبرقی

طرح توجیهی تولید اجاق گاز

طرح توجیهی تولید تخت كفش ها ي پلاستيكي ساده و ورزشي

تحقیق تاثیر آموزش کارآفرینی بر رشد کسب و کارهای جدید

طرح کارافرینی تولید، فرآوري و صادرات پسته

طرح توجیهی دستگاه‌هاي شيردوش تمام خودكار

طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال

طرح توجیهی احداث دامداری پرورش گاوهای شیری

طرح توجیهی فنی اقتصادی تاسیس گاوداری گاوهای شیری

تحقیق بررسي تكنولوژي ساخت و توليد دستگاه خودپرداز ايراني (ATM )

تحقیق زن های کارآفرين در طول تاريخ

طرح توجیهی راه اندازی ISP مرکز ارایه اینترنت شهری (adsl)

مقاله مفهوم و جايگاه خلاقيت و نوآوري