طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-untaught

طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال

دانلود بهترین فایل طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال

طرح-توجيهی-فني--مالي-و-اقتصادي-توليـد-رشته-آشي-و-پلويي--با-ظرفيت-360-تن-در-سال

دانلود طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي   با ظرفيت 360 تن در سال در  29 صفحه  قابل ویرایش آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

موضوع طرح : توليد رشته آشي و پلويي

ظرفيت : 360 تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمايه گذاري كـل: 876 ميليون ريال

سهم آوردة متقاضي: 88 ميليون ريال

سهم تسهيلات: 785 ميليون ريال

دورة بازگشـت سرمايه: 19 ماه

اشتغالزايي : نه نفر

   مقدمــه :
پديده پويايي در يك جامعه ، گذشته از تاثير در ساختارهاي ديگر زندگي از قبيل روابط اجتماعي ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غيره، كم و بيش در نوع و مواد مصرفي آن جامعه نيز تاثير مستقيم داشته و بسته به وضعيت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگوني هاي كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذيه به وجود آورده است.
   لذا همين مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در ميان غذاهاي متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفي را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني مطلوبيت فرهنگي و امكانات اقتصادي در برنامه غذايي خود قرار دهند.
   در اين ميان يكي از انواع غذاهايي كه با توجه به معيارهاي مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته هاي آش و پلويي مي باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگي از جنبه اقتصادي نيز مقرون به صرفه است. زيرا ماده اوليه آن ، گندم ، خوراك اصلي و دائمي ما را تشكيل مي‌دهد و اين در شرايطي است كه تعدادي از استانهاي كشور، رشته مورد نياز خود را از ساير استانها تامين مي‌كنند. لذا اين امر لزوم تشكيل چنين كارخانجاتي را در مناطقي از كشور كه مصرف بيشتري دارند را نشان مي‌دهد.

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دریافت طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي   با ظرفيت 360 تن در سال لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: خرید پروژه کارآفرینی توليـد رشته آشي و پلويي طرح توجیهی طرز تهیه رشته آشی طرح تولید رشته آش دانلود رایگان طرح توجیهی رشته آش توجیه فنی خط تولید رشته آشی پروژه کارآفرینی خرید دستگاه تولید رشته آش دانلود امکان سنجی رشته آشی مقاله انواع رشته آش

مطالب مرتبط

بینش رئیسان آموزش و پرورش و موفقيت آنها (3فصل)

تحقیق مشورت (دو فصل)

تحقیق پولشویی

مبانی نظری تأثیر حمایت اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) بر سلامت اجتماعی زنان سرپرست خانوار

مبانی نظری تحقیق بررسی ارتباط محتوای اطلاعاتی بین کیفیت سود و سیاستهای تقسیم سود با حق الزحمه حسابر

مبانی نظری تحقیق عامل اقتصادی و اجتماعی و خشونت علیه زنان

سبکها و روشهای مدیریت در معدن

مقاله ترجمه شده مزایای عملكرد توليد در اجراي JIT

مقاله ترجمه شده شبيه سازی عملکرد JIT در يک فروشگاه چاپ

بررسی مزیت نسبی در تولید و صادرات فرش دستباف ایران

طرح توجیهی احداث دامداری پرورش گاوهای شیری

طرح توجیهی فنی اقتصادی تاسیس گاوداری گاوهای شیری

تحقیق بررسي تكنولوژي ساخت و توليد دستگاه خودپرداز ايراني (ATM )

تحقیق زن های کارآفرين در طول تاريخ

طرح توجیهی راه اندازی ISP مرکز ارایه اینترنت شهری (adsl)

مقاله مفهوم و جايگاه خلاقيت و نوآوري

طرح توجیهی تولید مقاومت های الکترونیکی

طرح توجیهی بررسي و تهيه طرح توليد مبلمان

طرح توجیهی تولیدی لباس کار

طرح توجیهی احداث گلخانه، جهت توليد گل رز شاخه بريده